'Blog' Het komende seizoen...

Gepubliceerd op 10 augustus 2018 om 10:35

Het grootste deel van de zomerstop is weer voorbij dus het wordt weer tijd om vooruit te kijken naar het nieuwe zangseizoen. Vooruitkijken is vooral goed mogelijk als je eerst ‘achteruit’ kijkt. Pas met de kennis van het verleden is het zinvol om iets over de verwachtingen van de toekomst te zeggen.

De eerste periode van het koor was een echte ontwikkelperiode. Allerlei organisatorische dingen kwamen aan bod waarbij er gelukkig ook voldoende tijd was om te zingen! Eigenlijk zou je de eerste periode kunnen zien als een proefperiode. Tijdens het zingen hebben we met elkaar kunnen ‘proeven’ aan allerlei prachtige muziekstukken. Net zoals de muziek die we maken, blijven we ons als koor ontwikkelen. We zijn een eenheid geworden en dat willen we in het komende seizoen vasthouden/voortzetten.

In die eerste periode is er een prima groep ontstaan die qua persoonlijkheden lekker divers is. Naast het muzikale is dit iets waar ik persoonlijk enorm van geniet. De gezelligheid die we met elkaar hebben is iets waar ik naar uit zie.

Vorig seizoen hebben we afscheid moeten nemen van onze pianist. I.v.m. studie was de combinatie met ons koor niet mogelijk. Zijn plaats wordt bij toerbeurt waargenomen door koorleden, maar hopelijk is dit voor korte tijd. Mocht je dus ervaring hebben op de piano, en mee willen groeien met een gezellig klein koor? Kom dan zeker een keer langs om de sfeer te proeven.

Wat zijn mijn verwachtingen voor het komende seizoen? Ik weet zeker dat iedereen enorm gemotiveerd is om van het koor iets moois te maken. Voor belangstellenden is de start van een nieuw seizoen altijd een mooi moment om aan te schuiven. De huidige verdeling van de vier partijen is netjes in evenwicht, maar er kan bij elke partij nog wel een zanger bij. Hierbij dus van harte welkom!

Muziek is emotie. Wat is er dan mooier om als groep hier op een ontspannen manier mee bezig te zijn? Ik heb er zin in!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Jwdb
2 jaar geleden

Ik sluit me hier graag bij aan.
Ik ben benieuwd wat het nieuwe seizorn gaat brengen