Geweldige avond

Gepubliceerd op 9 oktober 2018 om 23:11

Zo... eindelijk  thuis op de bank na een avond zingen in de dagkapel te Goes.

 

Wat een genot om op een avond als deze er achter te komen dat we groeien als koor en dat op verschillende punten en hoogtes.

 

Eén van die puntjes is op de juiste hoogte blijven zingen. Dat ging vanavond zo lekker! Op een andere avond hoor ik de dirigent zo vaak zeggen: “Je zit er net onder en klinkt het als een natte krant.” Maar vanavond heb ik dat niet gehoord. Wat een genot! 

 

Verder hebben we flink aan de weg getimmerd wat het in tempo zingen betreft. Af en toe was dat een drama, maar vanavond ging het perfect. We horen duidelijk verbetering, dat voelt fantastisch, geeft adrenaline en nog veel meer energie!

 

Ik krijg al zin in ons try-out-koffie-concert op 15 december. Houd onze site goed in de gaten want meer info volgt zeer spoedig.

 

Misschien een klein vraagje aan jou: “Ben jij misschien niet degene die ons koor kan komen versterken?” Als je kan praten kun je ook zingen. Dat lijkt misschien bizar, maar kom eens luisteren! Wij maken toch ook geluid en proberen te zingen… Waar een wil is, is een weg!

 

Tot volgende week maandagavond!

 

Jan-Willem de Boer


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.