Onze 1e uitvoering

Gepubliceerd op 29 juli 2019 om 20:40

Daar zit je dan in je zwembroek te genieten van het lekkere weer. Het zonnetje prikt in de ogen als ik naar mijn scherm tuur, en wat probeer te schrijven voor de website van Cantus Amici. Nu het eerste volle seizoen voorbij is gevlogen resten ons alleen nog herinneringen.

Herinneringen aan mooie tijden van veel oefenen en herhalen van de stukken die we in Westkapelle ten gehore mochten brengen. Wat een spirit was er die avond! De emotie spatte er vanaf. Koorleden die voor het eerst solo zongen voelden de spanning stijgen op het moment dat zij aan de beurt waren. Andere koorleden voelden dat net zo goed en probeerde ze te steunen. Dat was goed te merken. We stonden als een team, wat op elkaar ingezongen is. En met resultaat.

Wat hebben die avond de kinderen heerlijk uit volle borst gezongen. fantastisch om die heldere stemmen te horen. Maar ook alle luisteraars, hartelijk dank voor jullie komst! De samenzang met jullie, was genieten. Het orgel dreef ons naar het topje met psalm 122.

Ook aan deze avond kwam een eind. Maar niet getreurd, we hebben nog meer plannen en jullie gaan zeker nog van ons horen. Houd de website maar in de gaten, alles word op zijn tijd meegedeeld.

Wat zal ik blij zijn als na een poosje vakantie de maandagavonden weer gevuld worden met repeteren. Nieuw repertoire zal worden ingestudeerd zodat we de volgende uitvoeringen ook andere muziek kunnen laten horen.

Op dv 26 augustus hopen we te starten met reperteren. U bent van harte welkom op deze avonden om mee te zingen.

Groet, een Lid


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.